fbpx

 

Kreativ projektleder til
Culture Works i Aarhus

Culture Works søger netop nu en kreativ og erfaren projektleder til vores kontor i Aarhus til at udvikle, projektlede og eksekvere fysiske events og digitale kampagner. Vi søger en selvstændig, men stærk teamspiller med et positivt drive. Du vil indgå med en central rolle i vores organisation, få ejerskab over dine egne projekter og være med til at definere fremtiden for Culture Works som bureau og arbejdsplads.

STILLINGEN

Som kreativ projektleder skal du rådgive kunder inden for brand activation, kommunikation og digitale kampagner - fra strategisk til operationelt niveau. Du skal være sparringspartner for kunden og fungere som professionelt kontaktpunkt. Du indgår i resten af teamet og er med til at skabe unikke events, kampagner og brand activations fra strategi- og konceptfasen over til den gode eksekvering og afvikling af projektet. Vi forventer altså, at du har t-shirten på over for kunden og projektet samt står forrest i udviklingen, afviklingen og leveringen af projektet for at opnå og indfri kundens drømmescenarie og målsætninger.

Du bliver ansvarlig for dine egne kunder og det forventes, at du har relevant erfaring med konceptudvikling og tilrettelæggelse, tilbudsgivning og budgetter, tidsplaner og afvikling, kundekontakt og indsalg samt koordinering og projektstyring.


FORVENTNINGER

Vi forventer, at du kommer med en bureau-baggrund, eksempelvis fra reklame-, medie-, eller eventbranchen, samt at du har erfaring med projektledelse, tilrettelæggelse og projekter, hvor du har været lead over for kunden.

Som person er du udadvendt, social, netværksbaseret og elsker at omgås andre mennesker. Du forstår dig på medieformer, digitale platforme og kreative værktøjer samt besidder en stærk æstetisk sans, du kan bruge til at sætte retningen og visionen på et projekt.

Du motiveres i høj grad af dine kollegaer og interesserer dig for, hvordan nye og spændende kulturelle tendenser kan omsættes til både fysiske og digitale events og kampagner.

Tjeklisten:

- Forståelse og indsigt i processer vedr. projektledelse - planlægning, styring, budgettering og eksekvering af events og kampagner i alle størrelser.
- Erfaring med projektledelse, kommunikation- og kampagneudvikling samt eksekvering af fysiske og/eller digitale kampagner, hvor du har været lead.
- Du kan søsætte et projekt med store drømme, men også styre det sikkert i land ved at afstemme klare ambitioner, mål og økonomi sammen med kunden.
- Du er en teamplayer, men kan arbejde målrettet og selvstændigt.
- Du har et stærkt netværk og mange erhvervsrelationer til nye potentielle samarbejdspartnere eller kunder.

 

CULTURE WORKS

Culture Works er et prisvindende kulturelt bureau, der udvikler, designer og skaber brand activations, kampagner og events, hvor brands og målgrupper møder hinanden. Vi har kontorer i Aarhus og København, mens vores projekter for længst har bevæget sig ud over de danske grænser. Inden COVID-19 ramte hele verden, levede vi primært af at skabe fysiske events, men på rekordtid har vi fået transformeret vores forretning til også at udvikle og designe digitale oplevelser og kampagner, der indebærer film, webplatforme, grafisk design, livestreaming og stort anlagte SoMe kampagner. Fremtiden består for os af begge typer projekter.

Det startede som en musikforening i 2010. Benhårdt arbejde, kæmpe kærlighed til kultur og lysten til at skabe vores egen samtid har drevet os til det bureau og de mennesker, vi er i dag - dedikerede Culture Workers, der glæder sig til at møde vores nye kollega.

Du får:

- Et fantastisk & energisk arbejdsmiljø
- Frokostordning & fredagsøl
- 40+ timers arbejdsuge
- Flex & frihed under ansvar
- Personlig og faglig udvikling
- Super kompetente kollegaer
- Ejerskab over skabningen af nogle af Danmarks mest toneangivende brand activations.

 

DET MED SMÅT

Gør dit hjemmearbejde:
www.cultureworks.dk

Send din ansøgning til:
swissknife@cultureworks.dk

Deadline for ansøgninger er fredag den 01. september 2021. Vi holder samtaler umiddelbart efter med planlagt jobstart senest 01. november 2021.

 

CW Group ApS

Cultural Agency

+(45) 292 848 71
hey@cultureworks.dk 

CVR: 34627878

AAR Office

Mejlgade 72,
DK-8000 Aarhus C

CPH Office

Ryesgade 5,
DK-2200 Kbh N

Børsen Gazelle

2020
2019
2018

logo-white