fbpx

Culture Works søger 
kommunikationspraktikant

Med skabergen, retoriske evner, mod på konceptudvikling, kulturdyrkning og kommerciel interesse

Culture Works skaber indflydelse for brands gennem strategisk rådgivning, kreative koncepter, brand activations og events- både fysiske og digitale. Vores hverdag går ud på at opsøge nye kulturelle tendenser og bruge dem som afsæt for kampagner, koncepter, designs og events. Både egne projekter, som ‘Cluster Square’ og ‘Impact The Future’, og for kunder som Hummel, Arla, BESTSELLER, Samsøe&Samsøe, Too Good to Go, Det Kongelige Teater, Bolia og mange flere.

Der bliver knoklet fra kontorerne i Aarhus og København og i marken, når vi er ude på produktioner eller film set. Men vi har det skide sjovt undervejs. Anyways, nok om os. Lad os zoome ind på dig, vores nye kommunikations praktikant:

CREATIVE PRODUCER MED SOME SOM OUTLET


Som vores kommunikationspraktikant skal du fortælle historier om Culture Works. Om vores projekter, om vores wolfpack (yes, den inkluderer også dig), om vores kulturelle rejse og mere endnu. Dine formater er video, foto og ord, og dit outlet er Culture Works’ sociale kanaler. Du har derfor en naturlig interesse i og glæde ved at benytte sociale medier som publiceringsplatform, når du skal fortælle historier.

Du bliver koblet på bureauets kunder og får trænet dit skillset inden for kreativ konceptudvikling. Opgaverne består f.eks. af at udvikle activation idéer til kampagner og storyboards til digitale events. Billedredigering, struktur, strategi og tekstforfatning står i panden på dig. Og så kan du argumentere for, hvorfor en idé ikke kun er sjov, men også giver mening kommercielt.

Går du og gemmer på flere kreative talenter, bringer du dem til bordet, så vi sammen kan skræddersy det mest lærerige praktikforløb for dig. Originalitet og initiativ er en dyd hos Culture Works.

Du kommer til at indgå i Culture Works wolfpacken på lige fod med resten af holdet, der alle brænder for at kommunikere overbevisende historier på originale og nyskabende måder. Det kræver vilje, entusiasme og engagement, og det forventer vi, at du byder ind med. Du vil også komme med på afviklinger af events, hvad end de er fysiske eller digitale, så du skal forvente både sene og sjove aftener med resten af holdet undervejs.

Er du interesseret? Så send dit CV og en kort motiveret ansøgning til intern@cultureworks.dk.

DET PRAKTISKE


Vi søger en kommunikationspraktikant til en stilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 01. februar 2021 (eller efter aftale).

Praktikperioden løber 6 måneder, og stillingen er ulønnet. Din dagligdag vil foregå på kontoret i Aarhus, men der er også mulighed for periodevis arbejde på kontoret i København.

Vi behandler ansøgningerne løbende.

 

Modtag vores nyhedsbrev her

CW Group ApS

Cultural Agency

+(45) 292 848 71
hey@cultureworks.dk 

CVR: 34627878

AAR Office

Mejlgade 72,
DK-8000 Aarhus C

CPH Office

Ryesgade 5,
DK-2200 Kbh N

Børsen Gazelle

2020
2019
2018

logo-white