fbpx

 

Projektledelse og kommunikationspraktikant 
hos Culture Works 

MED SKABERGEN, RETORISKE EVNER, MOD PÅ KONCEPTUDVIKLING OG KOMMERCIEL INTERESSE

Culture Works skaber indflydelse for brands gennem strategisk rådgivning, kreative koncepter, brand activations og events- både fysiske og digitale. Vores hverdag går ud på at opsøge nye kulturelle tendenser og bruge dem som afsæt for kampagner, koncepter, designs og events. Både egne projekter, som ‘Cluster Square’ og ‘Impact The Future’, og for kunder som Hummel, Arla, BESTSELLER, Samsøe&Samsøe, Too Good to Go, Det Kongelige Teater, Bolia og mange flere.  


Der bliver knoklet fra kontorerne i Aarhus og København og i marken, når vi er ude på produktioner eller film set. Men vi har det skide sjovt undervejs. Anyways, nok om os. Lad os zoome ind på dig, vores nye kommunikations praktikant:

KREATIV PRODUCER MED SOME SOM OUTLET

Som vores kommunikationspraktikant skal du fortælle historier om Culture Works. Om vores projekter, om vores wolfpack (yes, den inkluderer også dig), om vores kulturelle rejse og mere endnu. Dine formater er video, foto og ord, og dit outlet er Culture Works’ sociale kanaler. Du har derfor en naturlig interesse i og glæde ved at benytte sociale medier som publiceringsplatform, når du skal fortælle historier.

Du bliver koblet på bureauets kunder og får trænet dit skillset inden for kreativ konceptudvikling. Opgaverne består f.eks. af at udvikle activation idéer til kampagner og storyboards til digitale events. Billedredigering, struktur, strategi og tekstforfatning står i panden på dig. Og så kan du argumentere for, hvorfor en idé ikke kun er sjov, men også giver mening kommercielt. 

Går du og gemmer på flere kreative talenter, bringer du dem til bordet, så vi sammen kan skræddersy det mest lærerige praktikforløb for dig. Originalitet og initiativ er en dyd hos Culture Works.

Du kommer til at indgå i Culture Works wolfpacken på lige fod med resten af holdet, der alle brænder for at kommunikere overbevisende historier på originale og nyskabende måder. Det kræver vilje, entusiasme og engagement, og det forventer vi, at du byder ind med. Du vil også komme med på afviklinger af events, hvad end de er fysiske eller digitale, så du skal forvente både sene og sjove aftener med resten af holdet undervejs.

Er du interesseret? Så send dit CV og en kort motiveret ansøgning til intern@cultureworks.dk.

DET PRAKTISKE

Vi søger en kommunikations- og projektledelsespraktikant til en stilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 01. februar 2022 (eller efter aftale). 

Praktikperioden løber 6 måneder, og stillingen er lønnet. Vi søger praktikant til vores kontor Aarhus og København.

Vi behandler ansøgningerne løbende.

CULTURE WORKS

Culture Works er et prisvindende kulturelt bureau, der udvikler, designer og skaber brand activations, kampagner og events, hvor brands og målgrupper møder hinanden. Vi har kontorer i Aarhus og København, mens vores projekter for længst har bevæget sig ud over de danske grænser. Inden COVID-19 ramte hele verden, levede vi primært af at skabe fysiske events, men på rekordtid har vi fået transformeret vores forretning til også at udvikle og designe digitale oplevelser og kampagner, der indebærer film, webplatforme, grafisk design, livestreaming og stort anlagte SoMe kampagner. Fremtiden består for os af begge typer projekter.

Det startede som en musikforening i 2010. Benhårdt arbejde, kæmpe kærlighed til kultur og lysten til at skabe vores egen samtid har drevet os til det bureau og de mennesker, vi er i dag. 

CW Group ApS

Cultural Agency

+(45) 292 848 71
hey@cultureworks.dk 

CVR: 34627878

AAR Office

Mejlgade 72,
DK-8000 Aarhus C

CPH Office

Ryesgade 5,
DK-2200 Kbh N

Børsen Gazelle

2020
2019
2018

logo-white