fbpx

 

Design og grafisk praktikant 
hos Culture Works 

ART DIRECTION, EVENT DESIGN, MOD PÅ KONCEPTUDVIKLING, KULTURDYRKNING OG KOMMERCIEL INTERESSE

Culture Works skaber indflydelse for brands gennem strategisk rådgivning, kreative koncepter, brand activations og events- både fysiske og digitale. Vores hverdag går ud på at opsøge nye kulturelle tendenser og bruge dem som afsæt for kampagner, koncepter, designs og events. Både egne projekter, som ‘Cluster Square’ og ‘Impact The Future’, og for kunder som Hummel, Arla, BESTSELLER, Samsøe&Samsøe, Too Good to Go, Det Kongelige Teater, Bolia og mange flere.

Der bliver knoklet fra kontorerne i Aarhus og København og i marken, når vi er ude på produktioner eller film set. Men vi har det skide sjovt undervejs. Anyways, nok om os. Lad os zoome ind på dig, vores nye praktikant:

Som vores grafiske praktikant vil du lave art direction opgaver på vores forskellige projekter. Det kan være alt fra motion graphic, til webdesigns og event design, men du vil også komme til at sidde med udvikling af visuelle identiteter for kunder, kampagner og activations. Du bliver koblet på bureauets kunder og får trænet dit skill-set inden for kreativ konceptudvikling.

Du skal altså trives med at udtrykke dig kreativt i forskellige formater og have et stærkt konceptuelt og kreativt mindset .Og så kan du argumentere for, hvorfor en idé ikke kun er sjov, men også giver mening kommercielt. Dine grafiske og visuelle kompetencer skal være on fire og Adobes programmerne kender du selvfølgelig, som din egen bukselomme. Går du og gemmer på flere kreative talenter, bringer du dem til bordet, så vi sammen kan skræddersy det mest lærerige praktikforløb for dig. Originalitet og initiativ er en dyd hos Culture Works.

Du kommer til at indgå i Culture Works wolfpack på lige fod med resten af holdet, der alle brænder for at kommunikere overbevisende historier på originale og nyskabende måder. Det kræver vilje, entusiasme og engagement, og det forventer vi, at du byder ind med. Du vil også komme med på afviklinger af events, hvad end de er fysiske eller digitale, så du skal forvente både sene og sjove aftener med resten af holdet undervejs.

Er du interesseret? Så send dit CV og en kort motiveret ansøgning til intern@cultureworks.dk.

DET PRAKTISKE

Vi søger en grafisk praktikant til en stilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 03. Januar 2021 (eller efter aftale).

Praktikperioden løber 4-6 måneder, og stillingen er ulønnet. Vi søger praktikanter til vores kontor i København og Aarhus.

Vi behandler ansøgningerne løbende.

CULTURE WORKS

Culture Works er et prisvindende kulturelt bureau, der udvikler, designer og skaber brand activations, kampagner og events, hvor brands og målgrupper møder hinanden. Vi har kontorer i Aarhus og København, mens vores projekter for længst har bevæget sig ud over de danske grænser. Inden COVID-19 ramte hele verden, levede vi primært af at skabe fysiske events, men på rekordtid har vi fået transformeret vores forretning til også at udvikle og designe digitale oplevelser og kampagner, der indebærer film, webplatforme, grafisk design, livestreaming og stort anlagte SoMe kampagner. Fremtiden består for os af begge typer projekter.

Det startede som en musikforening i 2010. Benhårdt arbejde, kæmpe kærlighed til kultur og lysten til at skabe vores egen samtid har drevet os til det bureau og de mennesker, vi er i dag. 

CW Group ApS

Cultural Agency

+(45) 292 848 71
hey@cultureworks.dk 

CVR: 34627878

AAR Office

Mejlgade 72,
DK-8000 Aarhus C

CPH Office

Ryesgade 5,
DK-2200 Kbh N

Børsen Gazelle

2020
2019
2018

logo-white